Personvernerklæring

Denne siden inneholder informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine og hvilke rettigheter du har. Med «personopplysninger» mener vi enhver opplysning om en identifisert eller identifiserbar fysisk person. Vi ber deg derfor om å lese denne informasjonen. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

Vi bruker informasjonskapsler på nettsidene for at besøksstatistikken vår skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider. En cookie (informasjonskapsel) er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av sidene du besøker. Informasjonen i en cookie er ikke tilgjengelig for andre sider.

Ingen personlige opplysninger lagres eller videresendes ved bruk av skjema på dette nettstedet.


Informasjonskapsler

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å samle inn informasjon om antall besøk på våre nettsider. Vi bruker denne informasjonen til å analysere bruken av nettstedet og for å forbedre kvaliteten på sidene. Informasjonen inneholder ikke identifiserbare personlige opplysninger. Det er kun Kristiansand kommune og våre samarbeidspartnere/leverandører som arbeider med nettsiden som har tilgang til analyseverktøyet. Mer om personvern hos Google.

For brukere som ikke ønsker å dele denne type anonyme data med oss, kan lenken under benyttes. https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutTilbake til hovedsiden